15. 1. 2023 Pávek prezidentem

Vítáme vás u našeho dnešního komentáře.

Jan Fingerland: Generál Babiš a krizový manažer Pavel • mujRozhlas

Agent Pávek prezidentem

Máme za sebou první kolo prezidentských voleb a podle očekávání, díky mediálnímu prosazování, v něm uspěli pánové Babiš a Pavel.

Oba spojuje několik věcí, jsou v Aspen institute, jsou Eurohujeři, jsou pro zavedení Eura, jsou pro dodávky zbraní Ukrajině, podporují zjevné Banderovce, oba chtějí ukrajinský konflikt vyhrotit do jaderného konfliktu, oba jsou podřízení EU i NATO, oba nesnáší Ruskou federaci, oba jsou bývalí kariérní komunisté, oba jsou evidováni jako udavač, Babiš u STB a Pavel u KGB.

Pro mnoho z nás tak tímto volby skončily. Nepůjdeme volit do 2 kola, možná někdo poslechne výzvu bývalého politického vězně pana Bašty a půjde tam vhodit prázdnou obálku. To je velmi hezké gesto, jako když se v 50 letech komunisté rozhodli, po jejich puči v roce 1948, ještě v létě uspořádat nové volby a možnost byla volit Národní frontu, tedy je, nebo tam vhodit bílý lístek.

Je zábavné sledovat, jak se příznivci Aspen Babiše dohadují s příznivci Aspen Pavla, kdo z nich je prý menší zlo. Dalších 14 dnů tak bude pro nezávislé pozorovatele peklo sledovat tyto jejich dohady, vymýšlení nesmyslů, lží o jednom z Aspen kandidátů, v představě, že něčí názor změní.

Sami uvidíte, jak bývalý agent STB a kariérní komunista Babiš bude útočit na bývalého kariérního komunistu a rozvědčíka Pavla pro jeho komunistickou minulost. Ono to možná bude i na druhou stranu, ale podle strategie Aspen Pavla, kterou si společně s Aspen Babišem domluvili, on bude dělat toho moudřejšího, který se nenechá tímto rozhodit. 🙂

Jak tedy prezidentské volby dopadnou? Jisté je to v tom, že zničí naši měnu a udělají vše pro to, aby přijali Euro, ne kvůli nám, občanům, protože my si na dovolené z bankomatu v Chorvatsku, Německu, Itálii vybereme Eura bez jakýchkoliv poplatků, ale kvůli německým firmám, které mají jisté transakční poplatky za směnu koruny k Euru. Ne, obyčejným lidem se jenom vše zdraží, jako na Slovensku, dnes to vidíme on-line v Chorvatsku, ale kvůli německým, francouzským apod společnostem. Přitom stát definuje i jeho národní měna, která je navíc za poslední roky 3 nejpevnější na světě.

Jisté také je, že vláda bude nadále podporovat ukrajinské ekonomické migranty na úkor českých obyvatel. Už zase se píší zprávy, kde zoufalí rodiče žádají o finanční pomoc tu na holčičku, kterou v ČR neodoperují, ale náklady na operaci v zahraničí jsou v astronomických výších pro české občany, tu od policistů, kteří také nemají peníze na péči o své děti, tu od Klokánků, které asi budou zavírat, protože nemají dostatek peněz pro svoji činnost, ale oba kandidáti podporují ukradení 1 miliardy z daní českých občanů na výcvik Ukrajinců, nebo spíše Banderovců, jak čelní ukrajinští představitelé oslavují narození masového vraha Bandery.

Jisté je, že nás budoucí prezident více nacpe do spárů Evropské unie a stejně tak je jisté, že neumožní referendum k vystoupení z EU.

Jisté je, že nový prezident bude nadále škodit českým podnikatelům na trzích, jako je Čína, Rusko apod., protože si bude hrát na „lidská práva“, mezi něž třeba patří i to, že nesmíte navštívit rodinu, jste-li mimo jejich okres, apartheid neočkovaných, odebrání jim veškerých lidských práv, ani diabetik nemohl jít na pedikůru, cenzura, kriminalizace svobody slova a projevu apod.

Jisté je, že nový prezident bude podporovat cenzuru v ČR, odebírání svobody slova a projevu, kriminalizaci opozičních názorů, nebo za černý humor, jak nařídila EU.

Jisté je, že jsme se opět o 5 let posunuli k možnosti ukončit tu Eurounijní šikanu, buzeraci, apartheid, totalitu a diktaturu. Dalších 5 let budeme vazalem EU, jako kdysi Sovětského svazu.

A je opravdu jedno, kdo z těch dvou vyhraje, protože toto jsou jejich „hodnoty“.

Ale nyní už si dovolím odhadnout, kdo z těch 2 bude novým prezidentem. Zdá se být logické, že jim bude agent Pávek, nikoliv agent Bureš.

V roce 1989 jsme na náměstích necinkali klíči, abychom tu 33 let poté volili prezidenty mezi bývalými komunisty.

Popřál bych vám šťastnou volbu v 2. kole, ale vím, že oba jsou naprosté peklo nejen pro mě, ale pro tuto zemi i její občany. Využívám proto svého práva nejít ve 2. kole volit.

Nezapomínejte, politika je obchod s lidskou hloupostí, tak se nedejte.