7. 8. 2022 Válka bude, díky Fialově vládě.

Další týden práce vlády

Vláda za 14 dnů neudělala nic pro české občany. Úsporný tarif letos nebude, jak jsme psali, takže si mnozí museli počkat na vyjádření jiných, ale slibem nezarmoutíš, jak se říká. Uvidíme, jakou lež si zase vymyslí. PS: O plynu níže.

Vládní novinář Tomáš Etzler, spolupracující s Českou televizí na Twitterovém účtu uvedl svůj názor, že by voliči SPD, Trikolory, apod neměli mít právo mít děti a uzavírat svazky manželské. Takové hezké, nacistické.

Oni nám ti provládní „nacisté“ poněkud „houstnou“, organizují protiakce při řádně nahlášených mítincích Andreje Babiše, kde porušují zákon, posílají své děti krást majetek Andreje Babiše, pokřikují vulgární hesla, Policie proti nim nezasahuje, přestože se jedná o porušení Zákona shromažďovacího. Jednoho nezletilého zloděje Policie zpacifikovala a je z toho aféra, jako hrom, nikdo se neptá, jak může slušná máma vzít dítě na mítink a poslat ho ukrást reproduktor cizímu člověku a jak je možné, že je dítě ještě v její péči. Snad, kdyby mi někdo něco také ukradl, tak bude Policie takto rychle a efektivně jednat.

Mezitím nám ministr Válek z TOP 09 vzkázal, že když jsme proti povinnému očkování vakcínou na tzv. Covid, tak jsme ruští trollové. On byl Vlastík vždycky hloupej, tak jenom připomenu, Ruská federace měla zaregistrovanou vakcínu na Covid, Sputnik, jako první na světě a v RF probíhala a probíhá diskriminace neočkovaných, jako v ČR. Takže ruský troll je ten, kdo jedná jako RF, tedy Válek a 5-koalice.

Ministr vnitra, mafián ze STAN, Rakušan, pro změnu, nazývá občany, kteří jsou proti ekonomické likvidaci našeho obyvatelstva touto zrůdovládou, ruskými šváby.

BIS (bezpečnostní a informační služba – nyní snad již spíše Gestapo), uvedla, Znevažování předsedy Senátu a předsedkyně Poslanecké sněmovny má tendenci nahlodávat důvěru společnosti ve stát. BIS na to bude muset reagovat." To už je jako někde za Hitlera. Zajímavé ovšem je, že to spíše vypadá, že BIS považuje Předsedu Senátu Vystrčila i Předsedkyni Sněmovny Pekarovou - Adamovou za blbce, které je nutné chránit před lidem.

Předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová zase píše Kalouskovi, že jedná proti straně a vládě. Jakeš hadr.

2. 8. 2022 proběhla schůzka bývalého prezidenta USA Donalda Trumpa a premiéra Maďarska Viktora Orbána. Vámi povinně placené výpalné státním propagandistickým médiím je nedonutilo o tomto vůbec informovat.

Jiří Růžička, senátor TOP 09 odepsal na svém Twitterovém účtě panu Koktovi, že co si myslí občan, nikoho ze senátorů nezajímá, důležité prý je, jak se vyjádří Senát a jak bude postupovat. Tento typický politik TOP 09 zapomněl, že občané jsou ČR, nikoliv senátoři.

Obrázek

Celá vláda lhala o tom, že nakoupila nějaký plyn, nebo jej doplnila do zásobníků. Faktem je, že vláda nakoupila do skladu Hmotných rezerv plyn na cca 3 dny, zásobníky jsou v rukou soukromých společností, plyn v nich uložený je uhrazen zahraničními firmami, nebo vládou Německa. Žádný plyn tedy pro ČR nezajistila. Vláda nás tak vystavila možnému kolapsu nejen ekonomickému, ale i životnímu. Policie, státní zástupci, soudy nekonají, přestože to naplňuje skutkovou podstatu trestného činu Vlastizrady. Ale neva, uvidíme, co se bude dít dále, přeci jenom je větší šance, než zásah Policie, že vládu lid svrhne dříve, první příležitost je 3. 9. 2022.

Zprávy z fronty

RF nadále pokračuje, dle jejich slov, v osvobozování Donbasu, Ukrajina tvrdila, že připravuje velkou protiofenzivu s 1 milionem vojáků (které nemá, jedná se o další z tisíců lží ukrajinské strany). Mezitím tisíce mladých Ukrajinců utíkají „na Západ“, protože mají odpor k Zelenskému a jeho vedení země a odmítají s ruskými kamarády bojovat a položit život za pochybný ukrajinský režim. V zahraničí se svým názorem vůbec nebojí vystupovat. Německo, Rakousko, Benelux, Francie prakticky rezignovaly na jakoukoliv pomoc Zelenského režimu.

Amnesty International zdokumentovala a zveřejnila informace o válečných zločinech a zločinech proti lidskosti páchaných Ukrajinskou administrativou na civilistech, které používá jako živé štíty, což je válečný zločin. OSN dané zločiny vyšetřuje. Tato údajná dezinformace, jak tvrdily naše vládní špičky, nebo provládní média, tedy žádnou dezinformací nikdy nebyla. RF na toto zločinné jednání dávno upozorňovala a zveřejňovala i zdokomuentování umístění vojenských jednotek v civilních objektech, jako jsou školky, školy, nemocnice, ústavy sociální péče, kdy Ukrajinská armáda na rozkaz Ukrajinského prezidenta, vystavila děti, staré lidi, nemocné, ruským střelám.

Vláda ČR tedy prokazatelně podporuje válečného zločince, který, pokud není spravedlnost krátká, musí skončit před Mezinárodním trestním tribunálem a měl by skončit, jako nacističtí pohlaváři.

Velká válka

Jak jste jistě zaznamenali ihned v prvním komentáři po zahájení Speciální vojenské operace RF jsme psali o tom, že všichni ti analytici, komentátoři, odborníci, profesoři zapomněli na jednu podstatnou věc, návštěvu prezidenta Putina v ČLR před OH a na zcela jistou dohodu obou velmocí na postupu po zahájení této speciální vojenské operace.

Opět jsme, jako jediní, měli pravdu. Dnes se ukazuje, že tato dohoda skutečně existuje a má směřovat ke změně světového řádu, jak tvrdí i premiér Fiala, že k ní dochází. USA ztratily pozici světového lídra prakticky ve všech oblastech. Za Asií USA zaostávají technologicky dobrých 30 let, EU 50 let. Světovou velmocí číslo 1 se dávno stala ČLR.

Je zcela evidentní, že USA se nehodlají dobrovolně vzdát této pozice, přestože veškerá fakta jednoznačně hovoří ve prospěch ČLR, rozhodly se pro válku. Nejdříve rozpoutaly válku na Ukrajině, opět rozjitřily vášně v Srbsku a nyní i v ČLR. Přestože se domnívám, že ČLR se na ozbrojený konflikt s USA připravuje, vznikne o neexistující zemi Tchaj-wan, která ani není členem OSN, tedy součást ČLR.

Mezitím taktika RF směřuje k odzbrojení států EU a zároveň členských států NATO, které postupně pokračuje, účinné zbraně již prakticky nemá Slovensko, ČR, Polsko, Německo je nikdy nemělo, Rumunsko, Bulharsko, Litva, Lotyšsko. Ostatní země EU se jakékoliv konfrontace s RF nebudou účastnit – Belgie, Nizozemí, Francie, Itálie, Španělsko, Řecko.

Celá situace se tak vyvíjí zcela pod taktovkou RF a ČLR, za pomoci Iránu, Turecka, Afrických a Arabských zemí a mílovými kroky směřuje k Velké válce, chcete-li, 3. světové válce, ve které snad bude větší část Evropy ušetřena. ČLR má obrovskou ekonomickou moc, je prakticky „výrobou světa“, téměř vše se vyrábí v ČLR, má tak možnost Evropu zničit bez výstřelu. Pozastaví dodávky výrobků do Evropy. Jakákoliv jednota, která nikdy nebyla, ale i ta fiktivní, o které nás vládní představitelé ubezpečují, tak skončí v situaci, kdy lidé nebudou mít co jíst. Takže brzy.

Přejeme vám krásný příští týden.

Nezapomínejte, politika je obchod s lidskou hloupostí, tak se nedejte.