10. 7. 2022 Kvůli Green Dealu se česká vláda rozhodla decimovat obyvatelstvo

Vítáme vás u našeho dnešního komentáře.

Fialova vláda přehledně: 2 koalice, 4 vicepremiéři, 17 členů. Seznamte se s  životními příběhy ministrů | Domov | Lidovky.cz

Další týden práce vlády

Vláda ČR se ujala předsednictví v EU. Zahajovací řeč premiéra si přišlo poslechnout cca 30 Europoslanců. Zbytek dávno pochopil, že poslouchat českého premiéra je zbytečnost a to hned z několika důvodů, bezobsažnost, lhaní, zbytečnost. Mají více rozumu, než mnozí čeští občané.

V době našeho předsednictví, které trvá 6 měsíců, si musíme zvyknout, že vláda nebude pracovat pro občany ČR. Ale už se objevují nové, komunistické myšlenky, naposledy Ministr práce a sociálních věcí Jurečka přišel s tím, že se budou zvyšovat daně. Co naplat, že Koalice spolu před volbami slibovala, že žádné daně zvyšovat nebude, budeme si muset čím dále více zvykat, že co slovo před volbami, to po volbách lež. Ona už ta samotná jejich hlásaná Změna je vidět na každém kroku, mafiáni ze STAN jsou stále ve vládě, místo toho, aby byli zbaveni funkcí a to s odůvodněním, že když to bylo za Babiše, že to nikomu nevadilo. Ale Babiš nesliboval změnu.

Britský premiér Boris Johnson podal demisi kvůli jeho tancovačkám v Down street v době covidu. Představitelé STAN jsou obviněni ze spáchání zvlášť závažných zločinů v organizovaném spolčení. Jejich šéf tvrdí, že to nevadí, prý jsou poctiví, křišťálově čistí apod. A nikdy neodstoupí.

Lidské tragédie, zvýšená četnost sebevražd, zaviněných touto neschopnou vládou, ji ponechávají v naprostém klidu. Možná to je součást Green Dealu a po vzoru nizozemské vlády, která nařídila vybíjet chovný dobytek, aby dříve splnila své závazky ke Green Dealu se snížením CO2, se česká vláda rozhodla jednat podobně, ale místo vybíjení chovného dobytka se rozhodla co nejvíce snížit početní stav obyvatelstva jeho destrukcí.

Prapor Azov, hajlující bojovníci a očištění od radikálů ... | REFRESHER.cz

Zprávy z fronty

Oblast Luhanska byla obsazena obyvatelstvem Luhanska za pomoci armády RF, která se nyní soustředí na oblast Donětskou společně s armádou Donětské republiky.

Naplňují tak cíle speciální vojenské operace, kterými jsou, ve zkratce, zajištění běžného života občanů obou republik bez obav o své zdraví a životy. Podle francouzské státní televize, která pravidelně přináší objektivní informace o dění v těchto oblastech, jsou vojáci společných armád vítáni jako osvoboditelé. Francouzští novináři tak narušují propagandistický obrázek jakýchsi dobyvatelů, které místní obyvatelstvo nemá rádo.

Je velmi zajímavé vidět reakce místního obyvatelstva na příchod vojáků těchto společných armád. V našich propagandistických médiích se mezitím „jede“ ta správná propaganda, že to jsou okupanti. Poněkud se zapomíná, co si místní obyvatelstvo za 8 let napadení Ukrajinou muselo vytrpět.

Ale je pravdou, že některá média, třeba Seznam, čas od času uvede i něco antiUkrajinského, jako je používání lidských štítů ze strany Ukr armády.

Ukrajinský velvyslanec v Německu v rozhovoru pro německý tisk zpochybňoval holokaust páchaný i na českých občanech ze strany Ukrajinců ve Volyni, tzv Volyňský masakr. Zcela tak odhalil skutečné pozadí Ukrajinské agresivity v Luhanské a Donětské republice. Reálně tam šlo o genocidu rusky mluvícího obyvatelstva. Sice byl odvolán, po velkém nátlaku polských představitelů, náš Hurvínek nepípl ani slovo, zřejmě mu vyvražďování Volyňských Čechů imponuje, ale stále je státním zaměstnancem a pravděpodobně brzy nastoupí ve stejné pozici do jiné země. Tam se mají také na co těšit. Nepřekvapivě mlčí i prezident Zeman.

Brzy se to zlomí a dovíme se pravdu. Dnes se vám ji mnozí bojí sdělit, šli by do kriminálu na politickou objednávku Fialy.

Česká televize už v roce 2020 věděla o Hlubučkově aktivitě v Lysolajích a  na Palmovce! - NašePraha.cz

Cenzura v České televizi

Jak jsme byli svědky u kazy mafie STAN, TOP 09, Pirátů, tak o tomto případě, resp jeho části o rozkradení našich pozemků a jejich prodej výrazně pod cenou, ve kterém se angažovali, Česká televize připravovala před 2 lety reportáž. Marek Wollner, tuto reportáž zakázal vysílat, bez ohledu na skutečnost, že v reportáži byly použity faktické důkazy o tomto mafiánském podsvětí a pražském megapodvodu. Jeho lež by mu prošla, že tomu tak nebylo, kdyby se neozvala sama novinářka, která reportáž natáčela, dnes již v ČT nepracuje a celou kauzu vysvětlila, ukázala prstem na Wollnera, který cenzuroval nejen tuto reportáž.

Mnozí díky ČT neví, že v Nizozemí probíhají masivní nepokoje farmářů, kterým vláda nařídila vybít 30% chovného dobytka, mnohým zavřít farmy, na kterých pracovaly celé generace jejich předků, nařídila ostrou střelbu do demonstrantů.

Ministryni u domu přistál hnůj. Farmáři v Nizozemsku se bouří proti  likvidaci dobytka - CNN Prima NEWS

ČT úspěšně cenzuruje veškeré informace, které jsou proti EU, jako jsou statisícové demonstrace v Itálii, podpora německých farmářů nizozemským ve formě blokád silnic.

ČT úspěšně cenzuruje pravdivé informace z konfliktu v Luhanské a Donětské republice, kdy propagandisticky vytváří dojem o jakési okupaci tohoto území armádou Ruské federace, kterou ovšem místní vítají, jako osvoboditele od 8 let trvajícího teroru ze strany Ukrajinců.

ČT úspěšně cenzuruje například i důvod odvolání Ukr velvyslance v Německu a celý jeho rozhovor, který jednoznačně prokazuje, že nacistické myšlenky nadřazenosti Ukrajinského národa jsou trvale zakořeněny v nejvyšších patrech Ukrajinské politiky a dokazují, že RF má naprostou pravdu když tvrdí, že na Ukrajině je spousta nacistů. Stejně tak úspěšně cenzuruje skutečné názory Ukrajinců, kteří utekli do zahraničí v posledních 8 letech, kteří neíití vůči RF vůbec žádný odpor, ale cítí jej vůči Ukrajinskému vedení. Mnozí dokonce postup RF schvalují.

Je čas Českou televizi privatizovat do soukromých rukou. Neposkytuje žádné objektivní informace, neplní si své zákonné povinnosti, účelově napomáhala současné vládě dostat se k moci, místo objektivního informování obyvatelstva. To může dělat i soukromá osoba a nemusíme za to platit výpalné.

Přejeme vám krásný příští týden.

Nezapomínejte, politika je obchod s lidskou hloupostí, tak se nedejte.