14. 11. 2021 Holocaust neočkovaných se blíží

Vítáme vás u našeho dnešního komentáře.

Trestní oznámení na ředitele Fakultní nemocnice Motol

V minulém týdnu jsme podali trestní oznámení pro podezření z šíření poplašné zprávy ředitelem Fakultní nemocnice Motol v souvislosti s dvěma výroky, které pro média pronesl. Text trestního oznámení najdete na konci našeho komentáře a pokud máte zájem, můžete si jej okopírovat a sami poslat na Nejvyšší státní zastupitelství.

Od samého počátku nikdy neexistující epidemie čínské chřipky se ohrazujeme proti odebírání základních lidských práv občanům, jako tomu bylo v době Hitlera, nebo Stalina. Od samého počátku upozorňujeme, že se jedná o nástup diktatury, v dnešní době již o upevňování diktatury, na základě zcela vymyšlené údajné epidemie. Nezpochybňujeme existenci této čínské chřipečky, ale od samého počátku tvrdíme, že se jedná o nový druh chřipky, na který naše populace dosud neměla imunitu, proto na tuto chřipečku umírá o trochu více lidí, než na klasickou, sezónní, chřipku. Tato zcela banální nemoc nemá tendenci nás vyhladit, nebo nějak dramaticky snížit naši populaci. Umírají především lidé, jejich imunistní systém je oslaben buď věkem, nebo nemocemi. 99% populace tou chřipečkou není ohroženo.

Může jít o obrázek 2 people , people standing a text that says 'Jen jednu otázku... Pokud mne jako neočkovaného, V nemocnici neošetrí, kdo tam tedy leží? L'

Od samého počátku tvrdíme, že o svém zdraví si rozhodujeme sami, což je nepopiratelný fakt, někteří mají rádi jídlo, jí více, než spotřebují energie, poté tloustnou – je to jejich rozhodnutí – přináší to následné komplikace, jako je obezita, cukrovka, další nemoci – rozhodli se tak sami. Nikdy se nikdo nezajímal, což dosud bylo v naprostém pořádku, o tyto lidi, kteří následně, svým životním stylem, zatěžují naše zdravotnictví a díky svému rozhodnutí také odčerpávají ze zdravotního systému, formou vynucených kontrol, odběrů vzorků, léčbou apod., značné finanční prostředky, čímž tyto prostředky následně chybí k léčbě skutečně závažných onemocnění, které nejsou důsledkem životního stylu jedince. I proto si platí POVINNÉ zdravotní odvody, jsou-li zaměstnáni. Žádná vláda nemá žádné právo nám určovat, co smíme, nebo nesmíme jíst, pít, požívat. Žádná vládá nemá žádné právo nám určovat, zda se necháme očkovat jakoukoliv vakcínou, jsme-li plnoletí, rozhodujeme se o tom sami. Žádná vláda nemá žádné právo vám do vašeho zdraví jakkoliv zasahovat.

Může jít o obrázek 1 person a text that says 'Promište, chtèl jsem se ještš zeptat. A proč je nutné štourat hluboko V nose abyste našli ten vir? Nestačilo by dychnout na tu tyčinku když se domníváte, że ten virus je nakažlivy do 2 metru a nosíte kvuli tomu roušky?'

K účelu vystrašení obyvatelstva využívá vláda státem placených „autorit“, jako je ředitel fakultní nemocnice. Tito, bezohledně, vyvolávají paniku mezi obyvatelstvem, která je naprosto neopodstatněná, jako tomu udělal ředitel FN Motol. Jsou-li u nás trestáni lidé, kteří uvedou, že vakcína obsahuje nějaký čip, poté musí být trestáni i lidé, kteří tvrdí, že když nejste očkování, skončíte na jednotce intenzivní péče, nebo v nemocnici, což je prokazatelná lež. Několik milionů lidí se s touto chřipečkou potkalo a několik milionů lidí ji ani nezaznamenalo, ani na ni nezemřelo.

I díky iniciativám Zlatý špendlík, Otevřeme Česko a dalšími, je tu již druhým rokem veden neutuchající boj za naši svobodu a demokracii. S výzvou k paralyzaci diktátorských institucí, zveřejněnou iniciativou Zlatý špendlík naprosto souhlasíme a k výzvě se připojujeme. Posílejte na hygienické stanice tisíce a miliony dotazů, jak tato iniciativa žádá. Každý den, e-mailem, prostřednictvím Datových schránek, poštou. Bojujme za svoji svobodu, zatím v rámci zákonných norem, platných v naší zemi.

Může jít o obrázek 1 person , standing a text that says 'Promište, chtel jsem se ješte zeptat. Ríkáte opravdu, že neočkovany človek ohrožuje očkovaného tím, że by ho mohl nakazit nemocí, proti které je očkovaný očkován???'

Mílovými kroky se blíží doba totálního holocaustu, dnes neočkovaných. Nebudeme si moci nakoupit ani základní potraviny, jako tomu je již v některých státech světa, nebudeme moci jít do lékarny pro léky, nebudeme moci vůbec nic, jako za éry Hitlera nemohli Židé, nebo Romové. Pokus o vyhlazení části obyvatelstva bude velice brzy uskutečněn, je naprosto jedno, kdo sedí ve vládě, to je potřeba si uvědomit. Vše to prý bude za účelem „veřejného blaha“, pro absoutně poslušné, kterým je jedno, že žijí v diktatuře a budou s těmito kroky veřejně souhlasit, jako tomu bylo v minulosti vždy.

Po celou dobu naší historie víme, že jenom zlomek obyvatelstva se německým, nebo komunistickým tyranům dokázal postavit. Tak tomu je i dnes. Je potřeba se nevzdávat, přežili jsme německý nacismus, komunisty, přežijeme i tyto diktátory, byť nás to bude stát strašně moc, přijdeme o zaměstnání, přijdeme o možnost obživy, přijdeme o možnost studií, zcela normálního života. Nacismus je zpět a je potřeba se na to důkladně připravit. Nemáme se čeho obávat, vždy jsme nad totalitáři vyhráli, jenom to občas trvá celá desetiletí. Na konci této totality se už nesmíme nechat přesvědčit, jako po roce 1989, že nejsme jako oni, musíme být jako oni. Zatím využívejme veškerých zákonných prostředků, v souladu s naším právním řádem, k boji za naši svobodu a demokracii.

chudoba – !Argument

Chudobou je v ČR ohroženo každé sedmé dítě

Poděkujte EU. Evropská unie zničila naši budoucnost, naše budoucnost je nyní jenom – BÍDA. Ano, zpočátku se dotkne těch nejchudších, poté i těm lehce podprůměrně vydělávajícím, nakonec dostihne i střední třídu i tu vyšší střední třídu. Nejbohatších se nedotkne. EU zavinila masivní zdražování energií, což se následně projevilo i v cenách všeho zboží a služeb. Všichni vidíme, jak masivně se zdražuje, nejvíce to je v energiích, ale i potravinách, natož těch základních. Například maso zdražilo o 20-30% za jediný rok, stejně tak jogurty, mléčné výrobky, pečivo apod.

A ano, za tím je pouze a jenom Evropská unie, ve které naši Eurohujeři vidí budoucnost – budoucnost ožebračených občanů, kteří následně budou na slovo poslušní – typická Hitlerovská strategie – ke které ještě vyvolávají paniku z banální nemoci.

Nenechte si namluvit, že zdražení je výsledkem něčeho jiného, než členství naší země v EU. Do pasti chudoby nás dostala pouze a jenom Evropská unie!

Ještě není pozdě z toto diktátorského spolku vystoupit, je potřeba vyvolat masové protesty, demonstrace, musíme jít do ulic, svrhnout novou vládu a začít volit pouze a jenom strany a politická sdružení, které budou požadovat vystoupení z diktátorské Evropské unie. Proč novou vládu? Protože jako ta stará, je Eurohujerská a bude v trendu ožebračování našich občanů pokračovat. Nebýt v EU, naše země, včetně celého jejího obyvatelstva, by dávno byla na úrovni Švýcarska. Pokud tam zůstaneme, naprostá většina obyvatel bude žít v bídě.

17. listopad 1939: Smrt Jana Opletala a uzavření vysokých škol

17. listopad

Blíží se nám 32. výročí Sametové revoluce, jejíž výsledkem bylo předání moci mezi tehdejšími komunistickými tyrany a zástupci Občanského fóra. A to výměnou za jejich beztrestnost.

Máme důvod si tuto událost připomínat, nejen kvůli roku 1989, ale i kvůli roku 1939, kdy němečtí zločinci uzavřeli naše vysoké školy s předpokladem zbytečnosti, protože náš národ byl z větší části určen k vyhlazení, což následovalo po sérii studentských demonstrací proti německým tyranům.

Vývoj po roce 1989 byl skokem do naprosto neznámého prostředí každého z nás, najednou jsme se mohli nejen bavit o čem jsme chtěli, ale také si mohli změnit naše životy, najednou jsme mohli děti posílat na studia bez ohledu na naše politické postoje, najednou jsme mohli začít podnikat a absolutní většina občanů se také o to pokoušela, mnozí zbohatli, někteří ne, ale změnit svůj život se pokusili skoro všichni. Byla tu svoboda, neznámý to stav, ve kterém jsme dělali spoustu chyb, ale i spoustu dobrých věcí.

Najednou jsme nebyli součástí žádných hospodářských organizací, Čína ještě nebyla tak silná, jako je dnes, USA řešily své problémy, SSSR se rozpadl, Rusko řešilo závažné hospodářské problémy, docházelo k transformaci ekonomik z centrálně řízených na volné tržní prostředí.

To přineslo různé komplikace, typu likvidací nekonkurenčních výrobních závodů, jejich rozprodej apod. Vznikl pojem „tunelování“. Ale žili jsme ve svobodné zemi, skutečně svobodné.

Postupně se situace začala měnit, když jsme se opět začali zapojovat do nového RVHP, centrálně řízených ekonomik, tedy Evropské unie. Od té doby se stav svobody a demokracie setrvale zhoršuje, až jsme se dostali do fáze, že dnes žijeme v podobné nesvobodě jako v roce 1987, tedy vlády totalitních tyranů. Aniž bychom si to uvědomovali, sami jsme se vrátili zpět tam, kde skoro nikomu z nás nebylo dobře, do doby diktatury.

Přesto, minimálně s úctou ke studentům v roce 1939 bychom měli tento státní svátek důstojně oslavit.

Hezký víkend a celý příští týden.

Nezapomínejte, politika je obchod s lidskou hloupostí, tak se nedejte.

Trestní oznámení na ředitele FN Motol:

Nejvyšší státní zastupitelství

Jezuitská 585/4

Brno

660 55

Věc: Podnět k prošetření podezření na spáchání trestného činu

Podávám tímto podnět k prošetření podezření ze spáchání trestného činu Šíření poplašné zprávy podle §357 odst. 4 vůči JUDr. Ing. Miloslavu Ludvíkovi, t. č. Řediteli Fakultní nemocnice Motol, který odůvodňuji:

  1. Podezřelý dnes v diskusním pořadu na CNN Prima uvedl: „Pak (po nákaze) už se lidé dělí jen na ty očkované, a ty, kteří nejsou. Pokud nejsou, jsou v křivce lidí s těžkým průběhem”

  2. Ze všech dostupných statistických údajů, které se váží ke „covid nemoci“ je nepochybné, že naprostá většina „neočkovaných“ občanů, která se v současné situaci, nebo v situaci nakažení mutací nemoci zvanou „delta“ automaticky nestává pacienty s „těžkým průběhem“, ale naopak, naprostá většina nakažených, přesahující 99%, má lehký průběh, nebo tuto nemoc vůbec nezaznamená, jedná se o tzv bezpříznakové pacienty.

  3. Podezřelý svým výrokem mohl naplnit skutkovou podstatu trestného činu Šíření poplašné zprávy, podle výše uvedeného a to tím, že značnou měrou úmyslně způsobil znepokojení alespoň části obyvatelstva, tím, že tuto zcela nepravdivou poplašnou zprávu šířil prostřednictvím celostátního média, tedy média se značným dosahem mezi obyvatelstvem.

Důkazy:

Publicistická relace CNN Prima je volně dostupná na internetu, nebo v archivu této společnosti.

Statistické údaje jsou dostupné u státních statistických organizací.

Podezřelý JUDr. Ing. Miloslav Ludvík se mohl dopustit šíření poplašné zprávy opakovaně, ve svých výrocích v médiích. Jako další příklad uvádím – v Otázkách Václava Moravce například uvedl: „„Komu je nad 65 let a je nenaočkovaným, tak tomu bych doporučil, aby si sbalil kartáček a pyžamo a počítal s tím, že může Vánoce strávit na kyslíku," 

Ze všech dostupných statistických dat plyne, že mezi seniory s vážným průběhem nemoci je pouhých asi 10% z celkového počtu nakažených, přičemž z těchto nakažených je pouhé asi 1%, které bylo hospitalizováno a z tohoto 1% bylo asi 3% ve vážném stavu. V žádném případě se nejedná o každého, jak podezřelý uvádí.

Jeho výroky mají do značné míry cíl vyvolat paniku mezi obyvatelstvem, nejen mezi obyvatelstvem určité věkové skupiny, ale jako celku, kdy jeho ničím neopodstatněné poplašné zprávy jsou prokazatelně nedůvodné.

Žádám, ve lhůtě dané zákonem, o informaci, jak bylo mé podání prošetřeno, s jakým výsledkem.

S pozdravem